3,362 читачів

Білоцерківський «Новий театр» відкрився бродвейським шоу

1

Яскраво, свіжо, захоплююче! На сцені будинку культури «БілоцерківМАЗ» відбувся дебют білоцерківського «Нового театру». Художній керівник й організатор цього цікавого проекту Богдан Пущак не новачок в театральній справі. За короткий період часу він зумів зібрати трупу театру, владнав питання з орендою і ремонтом приміщення. Скажемо більше – він вдихнув нове життя в монументальну будівлю Білої Церкви. Ризик? Так, ризик. Але хто не ризикує, той не купається в аплодисментах.

Богдан Пущак пішов на ризик. Хай би там як не було, але представити на суд незвиклої до постановок бродвейських мюзиклів публіки концертну програму не кожен наважиться. Як це так без Пугачьової і Повалій? А так – сучасно та невимушено. Світові хіти з «Нотр Дам де Парі», «Привида опери», «Моцарта» зрозумілі й без перекладу. Тому і сприймали їх білоцерківці. Спочатку просто плескаючи в долоні, а «розкачавшись» ще й з вигуками «Браво!»

Артисти справді дуже постаралися і виклалися повністю. Трупа дуже пластична. Хлопці й дівчата вдало передають за допомогою голосу й рухів тіла різноманітні емоції – від радощів до смутку, від залицяння й до гніву. Метеликами літали над сценою, ніби не знаючи втоми. А ще ж і співали. Всю програму відпрацювали «вживу», лише застосовуючи «мінусову» фонограму.

До речі про «мінус». Богдан Пущак обіцяв облаштувати (і навіть показав де вона буде) оркестрову яму. Тоді концерти і вистави набудуть зовсім нового звучання. Здається, що в Білій Церкві назріває велика конкуренція театрів. З одного боку комунальний заклад зі сталим фінансуванням, з іншого – комерційний проект з великим потенціалом і жагою виграти боротьбу за серця і гаманці городян. Від цієї конкуренції виграє лише глядач.

Готуймося до видовищ, які нас безумовно захоплять!

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: