1,485 читачів

День Соборності – 2016. Утворімо Ланцюг Єдності!

XZuiEidk-28

З’єднаймо руки і серця задля України!

Скоро ми відсвяткуємо чверть віку відновленої Незалежності. Але Україна палає у вогні. Війна, корупція, зрада терзають Україну. Кожен із нас на своєму місці робить усе для того, щоб Україна відбулася, як модернова, європейська країна.

Я тільки-но повернувся у Білу Церкву після тижня мандрів в АТО і завтра буду робити усе, щоб Ланцюг Єднання і День Соборності України відбувся.

Перед поїздкою написав листа на ім’я міського голови з пропозицією відзначити цей день масштабно. Але, на жаль, в силу об’єктивних і суб’єктивних причин, співпраці не видно. Зрозуміло, що грип атакує і погода прохолодна.

Та хіба ми маємо право схилити голову й зіщулитися перед труднощами і бактеріями? Особисто я не збираюся цього робити!

Кілька днів у мене перед очима були приклади винахідливості і роздовбайства, відданості й байдужості, професіоналізму й нехлюйству. Я приймаю перші приклади і не бажаю знати другі.

Багато з білоцерківців можуть вийти на вулицю і продемонструвати шану країні, її соборності й нашу єдність. Ми надто довго були байдужі, ми надто легко піддаємося розчаруванню. Нам потрібно частіше збиратися разом і показувати, передусім собі, що ми народ!

На свято День Соборності України я вийду з усією сім’єю! Приходьте і ви 22 січня 2016 року о 12:00 до погруддя Тараса Шевченка. Усі матимуть змогу висловити свої думки з приводу нинішньої ситуації в місті й державі та привітати всіх присутніх із Днем Соборності.

Станемо у Ланцюг Єднання, з’єднаємо серця і руки задля процвітання України.

Національна символіка вітається у необмеженій кількості.

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: