1,533 читачів

Рік спорту на Білоцерківщині показав вагомі здобутки

11111111


Урочистості з нагоди підведення Року спорту у Білоцерківському районі відбулися в приміщенні райдержадміністрації 25 грудня.

Очільник райдержадміністрації Вадим Маршалок наголосив, що вперше за останній час у районі фінансується програма «Спортивна Білоцерківщина» на 2015-2017 роки, у рамках якої відбулася низка різноманітних фізкультурно-спортивних заходів.

Спільно з відділом освіти та активістами спортивного руху, органи місцевого самоврядування, відділ молоді і спорту створили та презентували Карту спортивної інфраструктури Білоцерківського району.

Наші спортсмени взяли участь у 40 змаганнях з різних видів спорту – як в Україні, так і за кордоном, та вибороли 97 медалей, 49 з яких – золоті.
Протягом року було проведено 30 районних спортивних змагань та розіграно 81 комплект медалей.

У червні 2015 року відбувся Перший етап Всеукраїнської Спартакіади державних службовців та представників ЗМІ. На спортивних майданчиках позмагалися 84 учасники.
До Дня фізичної культури та спорту відбулися Сьомі сільські ігри Білоцерківщини, де було розіграно 12 комплектів нагород.

Під час урочистостей чимало теплих слів лунало на адресу ветеранів спорту, призерів та переможців міжнародних турнірів, найкращих футболістів, волейболістів, баскетболістів, легкоатлетів, дзюдоїстів та шахістів району.

Усі вони були відзначені почесними грамотами Білоцерківської райдержадміністрації та Білоцерківської районної ради, кубками, медалями та подарунками: від народного депутата В.Гудзенка наймолодшим спортсменам вручили м’ячі та спортивний інвентар.

Автор: Олена Лук’янець

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: