1,666 читачів

Свою теорію життя розказав Іван Дригало у клубі «Серпанок»

15194525_1765120430415386_985672182441866995_o

Зустрічі з Іваном Дригалом члени клубу «Серпанок» Академії пенсіонерів чекали з нетерпінням. Як літератора, як громадського діяча, а більше, як зірку телебачення з програми «Битва екстрасенсів».

Але Іван не став з порога розгадувати загадки, розв’язувати «конкурсні завдання» та заглиблюватися в майбутнє і казати, чим серце втішиться. Адже сьогодні Іван Дригало більше філософ, ніж людина з екстрасенсорними якостями і на зустрічах ділиться своїми поглядами на життя. Тож коли всі зручненько вмостилися, Іван одразу сказав: «Питайте, що ви хочете почути?»

Питання були. Не одразу, бо до такого формату зустрічей ми ще не звичні, щоб ось так, без прологу, і одразу: «Питайте!» Але минуло кілька хвилин і запитання посипалися. Родзинка Івана в тому, що він не намагається підлаштуватися під публіку і говорити їм те, що вони хочуть почути. При цьому його ерудиція і прямота не лише зачаровують, а обеззброюють навіть найзатятіших скептиків. Вони можуть з Іваном не погоджуватися, але все одно відчувають симпатію до цього талановитого чоловіка.

Так у розмовах про буття, сенс життя, пригоди на «Битві екстрасенсів» (куди ж без цього) і непомітно минуло майже дві години спілкування. Іван малював графіки і синусоїди, розповідав про своє розуміння щастя і виховання дітей, про набуття знань, про любов і шкідливість багатьох звичок. А ще весь час ненав’язливо підштовхував аудиторію до самовдосконалення, самопізнання.

Івана ще довгенько не відпускали після публічного спілкування. Хтось просив автограф у книгу, хтось фотографувався, а хтось просто хотів особисто перекинутися парою слів. Бо таких прямих і відвертих людей не зустрінеш на кожному кроці. Тим вони і цінні для нас.

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: