1,207 читачів

Білоцерківців приголубили «Ласковыми усами»

CTHltpqA01g

Заспівавши пісню «Шоппінг» на “Україна має талант”, вони стали не лише «зірками» YouTube, але й успішно гастролюючими музикантами

Хочеться чогось оригінального та незвичного? Бажаєте видовищ та епатажу? Полюбляєте енергійні пісні, та ще й з гумором? Отримуйте! В Білу Церкву завітали «прикольні» хлопці з гурту «Ласковые усы».

Минуло півтора року від часу їхньої феєричної появи на екранах телевізорів. Тоді перед очі начебто суворого суддівського тріо шоу «Україна має талант 4» вийшла п’ятірка відчайдушних музикантів у кумедних костюмах та з бутафорськими вусами. Заспівавши пісню «Шоппінг», вони стали не лише «зірками» YouTube, але й успішно гастролюючими музикантами. Нині концерт­ні стежки завели їх «під капелюх» арт­клубу «Черчилль». Перед виступом усі п’ятеро зібралися дати інтерв’ю нашому тижневику.

cfC2tDEgjxo

– А де ж ваші вуса а­ля Тарас Григорович та Адольф Алоїзович, і хто придумував вам образи?
– Вуса весь час відклеювалися. До того ж, цей грим виявився непрактичним, адже клей стягував шкіру обличчя, що позначалося на самопочутті та дикції. Вирішили відростити свої, натуральні. А образи ми придумали самі, просто в магазині не було інших моделей вусів, тож довелося експериментувати.

– Чому ви вирішили взяти участь у шоу «Україна має талант»?
– Щоб дати новий імпульс нашому гурту. Після виступу ми стали відомим в Україні, нас запрошують на концерти, нещодавно ми навіть мали виступ у Москві. На наші концерти люди почали приходити у футболках з логотипами гурту, нас впізнають провідники у потягах. А до того ми були фактично ніким.

3h9g05B3q1I

– Ви зараз живете в Києві чи Донецьку?
– У Києві, наймаємо приватний будинок. Коли ти кажеш, що твій гурт із Донецька, то люди починають крутити носом, а якщо Київ – то зовсім інша справа. Тим паче, в Донецьку чимало надзвичайно багатих людей, але тих, хто розуміється у шоу­бізнесі, немає. Київ у цьому плані – справжня столиця.

– Які умови повинні бути в райдері, щоб гурт «Ласковые усы» погодився на виступ?
– Та мінімальні. Інструмент ми веземо з собою, окрім барабанів. Ударна установка та виставлений звук в апаратурі – от і всі базові вимоги. А гонорар ми обговорюємо окремо. На гастролі можемо поїхати потягом, винайнятим автобусом чи й простою «маршруткою».

– Чи немає бажання поголити вуса і заспівати щось сер­йозне, можливо, гостро­соціальне?
– Ми залишили цей етап у минулому. Сьогодні та завтра всі сили будемо вкладати у нинішній проект.

E3vgJBL7eHk

– Яка ваша мрія?
– Здобути популярність у планетарному масштабі.

А потім хлопці у смішних костюмах дали добрячого музичного жару. Під енергійну, інколи навіть жорстку гітарну музику відіграли свою програму на одному диханні, раз­по раз розважаючи публіку «Черчиллю» несподіваними «заманухами». А присутні підспівували їм, повторюючи слова з пісень «Продюсер – мудак» чи «Я ненавиджу роботу».

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: