2,652 читачів

Вони тримали легендарні «Бутівку» й «Зеніт». Повернення героїв. Епізод 3.

1

Незважаючи на негоду, сотні білоцерківців зустрічали 3 мехбат і медроту Чорних Запорожців.

Так, небо мжичило вологою. Так, вітер пронизував до кісток. Так, потяг спізнювався на кілька годин! Але жоден з кількасот присутніх на залізничному вокзалі Білої Церкви містян не висловив невдоволення. Всі прагнули сказати слова подяки, потиснути руку, подарувати квіти й обійняти героїчних бійців 72-ї бригади, які поверталися додому.

Це вони тримали легендарну «Бутівку» й позицію «Зеніт». Це вони впритул підійшли до Донецька в районі селища Спартак. Вони високо піднесли синьо-жовтий прапор української бойової слави. І медики. Ті, хто надавав допомогу пораненим і хворим, кому багато бійців завдячує життям.
Десятки прапорів майоріло над пероном. Живий коридор скупав військових у оплесках і в морі квітів. Скромні й неговіркі чоловіки й жінки. Вони зробили все, щоб ворог не лише не просувався вглиб української території, а заставили тріщати сепарські позиції.

До воїнів з привітальним словом звернулися міський голова Геннадій Дикий, голова Білоцерківської районної ради Віталій Грінчук, заступник голови Ради матерів та дружин учасників АТО Людмила Люльчук та координатор волонтерської групи “Час Змін” Костянтин Климчук. «Нехай негода буде єдиною прикрістю на білоцерківській землі, але наші серця віддають вам своє тепло! Ми не знаємо, в якому районі вам доведеться знов виконувати бойове завдання, але де б ви не були, волонтери приїдуть до вас, прорвуться й довезуть те, що потрібно!» – сказав Костянтин Климчук на урочистому зібранні.

Читайте також: Чорні запорожці повертаються з війни. Епізод 2.

Чорна бригада повертається в Білу Церкву

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: