2,901 читачів

Дорога із назвою «Багалія»

29342161_1994090504185043_5173600992104546304_o

А може, полетіти працювати в Дубай? Чи реалізувати свою давню мрію про власний готель? Прикривати арабським шарфом обличчя під час джип-сафарі піщаними дюнами Аравійського півострова, або ретельно підбирати одяг згідно дрес-коду київського офісу? Перед людиною відкривається безліч шляхів і лише перед нею постає вибір напрямку руху. Можна бути нещасним на престижній роботі й вишукувати промінчики щастя у скорботних палатах онкологічного центру.

Юлія Матту пише про щастя й про те, що для цілеспрямованої людини неможливого немає. Таким є лейтмотив її книг «Багалія» і «Жашківські равлики», які вона презентувала у Білоцерківській центральній міській бібліотеці. Юлію тепло прийняли її колеги-бібліотекарі, адже кілька з них встигли познайомитися з творчістю письменниці. Рецензії працівниць книгозбірень були фаховими, але товариськими, характеристики влучними, а інколи й жартівливими. Про знайомство з письменницею під час однієї з презентацій і початок співпраці з нею розказав директор видавництва «ЧАС ЗМІН ІНФОРМ» Костянтин Климчук. Він відзначив роботу, пророблену редактором видавництва Тетяною Виговською і висловив задоволення результатом.

Тож коли надійшла черга виступити Юлії Матту, то вона сказала: «А ви вже майже все про книгу розповіли!». Але книги книгами, а про себе розповісти довелося. І про роботу в міністерстві, і про самостійне вивчення кількох мов, а тепер викладання, й про історію написання книг. Не приховала й факту перебування в описаному у «Багалії» онко-центрі.

Юлія Матту не пише про душевні терзання своїх героїнь, вона закликає читачів дивитися на світ широко розплющеними очима й всотувати усіма шпаринами тіла й фібрами душі неповторні миті буття. Не боятися змінити життя, поставити на кін примарну стабільність в пошуках нових вражень і можливостей. Вони неодмінно змінять вас й вирвуть з полону розчарування, тривог і буденності. Перед вами відкриються далекі горизонти і ви побуваєте в Дубаї, Карпатах, Акапулько, Барселоні, Жашкові. Головне – не боятися мріяти і діяти!

Видати книгу у нашому видавництві
Придбати книгу Юліїі Матту

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: