1,206 читачів

В Білоцерківській ЗОШ №16 згадували героїв АТО та другої світової війни

16...

Війна. Останній аргумент королів і диктаторів. Український народ від часів імпульсивного князя ніколи не ходив «На ви!» на територію сусідів. А от на захист своєї рідної землі ставав завзято. Сьогодні обороняємося від московської орди з царем Путіним.

В Білоцерківській спеціалізованій природничо-математичній школі І-ІІІ ступенів № 16 ім. М. О. Кириленка пройшов захід, під час якого школярі віддали шану полеглим від куль ворога воїнам АТО і Другої світової війни, живим захисникам батьківщини, їхнім родинам.

Видавець і координатор волонтерської групи «Час змін» Костянтин Климчук представив школярам роман «На східному фронті є зміни» і закликав учнів допомагати фронту, щоб зміни відбувалися лише на краще, на українську користь.

16 ф

І співпраця підтвердилася тим, що «Часу змін» було передано 230 гривень на закупівлю необхідного спорядження для бійців ЗСУ, зібраних небайдужими учнями. Вони регулярно проводять збори коштів, благодійні ярмарки й спрямовують допомогу на потреби захисників України.

А наприкінці заходу було показано фільм «Як ми стали добровольцями», де були герої. Ті, що залишилися живі й ті хто дивиться на нас з небес. Війна завжди збирає жертовний врожай. Українські жертви не були марними. Україна є. Україна буде.

16

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: