1,771 читачів

Прокуратура виявила грубі порушення в Академічному театрі ім.Саксаганського

62508754

За результатами перевірки прокуратурою міста внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом грубого порушення вимог законодавста про працю. Дане кримінальне провадження направлено до СВ білоцерківського МВ ГУ МВС України у Київській області для проведення досудового розслідування.

1382178913

Крім того, прокуратура м. Біла Церква проінформувала заявників, що їхню колективну заяву (у частині приховування виробничого травматизму) направлено до відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м.Біла Церква для розгляду її в межах компетенції.

Нагадуємо, що під час генеральної репетиції концертного дійства, присвяченого закінченню 79-о театрального сезону відбувся конфлікт колективу театру з його керівником, в результаті якого заяви про звільнення написали актори, вокалісти, звукорежисери та директор з творчої діяльності.

Звільненні працівники направили листи депутату Верховної Ради України Богдану Бенюку та голові Національної спілки театральних діячів України Лесю Танюку з проханням посприяти вирішенню конфлікту. Крім того, екс-“саксаганці” подали колективну заяву в прокуратуру, в якій заявили про грубе порушення трудових прав співробітників театру з боку його керівництва.

1375351857 (1)

1375351896 (1)

Читайте також:
Кадровий скандал саксаганців «розрулить» прокуратура?
Театральний скандал в Білій Церкві. Чому масово звільняються творчі працівники?

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: