1,081 читачів

У Білій Церкві Борис Тарасюк відкрив громадську приймальню та відвідав воїна УПА

1194783

На питання журналістів, як нардеп ставиться до того, що в Білій Церкві його однопартійці голосують в унісон з Партією Регіонів, Тарасюк запевнив, що буде піднімати це питання на політраді

31 жовтня у Білій Церкві перебував із робочим візитом народний депутат України, заступник голови партії “Батьківщина” Борис Тарасюк. Основною метою його візиту стало відкриття громадської приймальні, яка працюватиме щотижня з вівторка по п’ятницю з 11:00 до 16:00 за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 11. Сам депутат наголосив, що буде особисто приймати громадян у позасесійні тижні роботи Верховної Ради. 
 


Перед прийомом громадян Борис Тарасюк відвідав тяжко хвору пенсіонерку Діденко Галину Петрівну, родичі якої звернулися за допомогою до всіх небайдужих. Матеріальну допомогу Галина Петрівна отримала кілька тижнів тому, а нині Борис Тарасюк особисто приїхав поцікавитися станом здоров’я хворої жінки і передав їй продуктовий набір. Після того народний депутат завітав до голови Білоцерківської станиці Братства ОУН-УПА Теодора Дячуна. Під час розмови із народним депутатом Теодор Дячун розповів про боротьбу українських повстанців проти тоталітарних режимів й умови життя у радянських концтаборах.

Основну частину часу перебування у Білій Церкві Борис Тарасюк присвятив особистому прийому громадян. Звернення стосувались не лише окремих побутових питань (мали місце скарги на сусідів та піднімались проблеми гуртожитків), а й питань цілих колективів. Зокрема, до народного депутата звернувся фельдшер станції екстреної медичної допомоги та голова її профспілки Віктор Євтушенко, також було зверення представників міського та обласного осередків громадської організації “Спілки офіцерів України”. На прес-конференції з місцевими ЗМІ Борис Тарасюк повідомив, що по всіх зверненнях він збирається вжити відповідні дії, які випливають з закону про статус народного депутата, зокрема, буде звертатись з депутатськими зверненнями як до центральних, так і до обласних та міських органів влади.

Цього ж дня в Білій Церкві проходив мітинг біля міськради з приводу недоцільності будівництва АЗС в історичній частині міста та проти ініціативи міського голови про скасування положення “Про громадські слухання територіальної громади м.Біла Церква” . На сесії міськради депутати від “Батьківщини”  проголосували в унісон з депутатами від Партії регіонів про скасування цього закону. Представники преси задали питання, як нардеп від партії “Батьківщина” ставиться до того, що в Білій Церкві його однопартійці не голосують спільно з опозицією, а ідентично з Партією Регіонів, на що народний депутат відповів, що ставиться до такого факту негативно, але догани в кишені не носить, тому буде піднімати це питання на політраді партії.

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: