3,749 читачів

Хто рано встає, тому день радість дає. 2-й мехбат 72 ОМБр повернувся з війни. Епізод 5

22904921_685068535023478_1493266476866984423_o

Втягнулися. І це добре, бо ще вчора були побоювання, чи прийдуть білоцерківці на світанні зустрічати 2-й мехбат, який тримав оборону біля Верхньоторецького.

Прийшли і кожен вояк був винагородженний букетами квітів і вітальними словами. Молодці освітяни, гарно працюють. Та й прості білоцерківці не підвели, встали раненько, щоб особисто зустріти героїв. Навіть пасажири електропотягу, які приїхали на роботу, чи в інших справах, не поспішали розходитися з вокзалу й долучилися до святкувань.

А над шеренгами батальйону гордо майорів прапор Чорних Запорожців. Стоять на платформах грізні «бехи», які «насипали» ворогу «подаруночків» не лише у Верхньоторецькому, а й в Маріуполі, біля Ізвариного, Докучаєвська. Самі бачили, заскочивши на позиції під час волонтерської поїздки “Часу змін”!

Три роки не був 2-й механізований батальйон в пункті постійної дислокації. Вийшов у 2014 році на бойове завдання і лише тепер завітав на відпочинок. Ми не знаємо, коли він знову рушить на фронт і не знаємо де буде «шаткувати» сепарів батальйон, але точно знаємо, що ніколи не залишимо його без тепла білоцерківських сердець і без нашої волонтерської допомоги.

Читайте також: Мирний танковий вал накотився на Білу Церкву. Повернення. Епізод 4

Вони тримали легендарні «Бутівку» й «Зеніт». Повернення героїв. Епізод 3

Чорні запорожці повертаються з війни. Епізод 2

Чорна бригада повертається в Білу Церкву

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: