2,957 читачів

Чи з’являться у Білій Церкві вишиванкові переходи?

YZg-rQFiuGs

Ідея проекту: “Молода Просвіта”. Дизайнерське втілення ідеї: РА “Jazz”.

Нестандартні “зебри” є у Тель-Авіві, Детройті, Варшаві, Цюриху, Сан-Франциско, Монреалі та інших містах.

Вишиванковий пішоходний перехід може прославити Білу Церкву не лише на всю Україну, а й на весь світ, – вважають в Білоцерківській “Молодій Просвіті”, де народилася ідея.

Надихнула білоцерківців тбіліська 3-D “зебра”, яка визнана однією з найбільш незвичайних. Вона була створена студентами Тбіліської академії мистецтв і місцевою владою в рамках компанії з безпеки дорожнього руху.

“Небезпечно” – це найбільш поширений аргумент проти вишиванкових “зебр”, – розповідають молоді просвітяни – та, водночас, найбільша маячня, адже надпис на грузинському переході звучить так: “Заради твоєї безпеки. Заради тебе!”

Більш того, Міністерство внутрішніх справ Грузії запустило кампанію «Заради тебе, заради твоєї безпеки» в 2015 році саме для того, щоб підвищити знання людей про правила дорожнього руху. – наголошують ініціатори.

Наразі ідею вишиванкових переходів ніби погодили в місцевому ЖКГ, але потрібен дозвіл поліції. Ініціатори сподіваються, що українські стражі порядку візьмуть приклад з грузинських колег.

Ідея проекту: “Молода Просвіта”. Дизайнерське втілення ідеї: РА “Jazz”.

А ви хочете, щоб у Білій Церкві з’явилися вишиванкові “зебри”?

Коментарі

коментарів

Related posts

2 Thoughts to “Чи з’являться у Білій Церкві вишиванкові переходи?”

  1. Категорично проти даної ініціативи, адже вважаю, що топтатися ногами по Кобзаревих словах та вишитих орнаментах є неприпустимо українцеві і має каратися так само, як і наруга над державними символами України. Адже ні для кого не секрет, що вишиванка – духовний символ України.

Leave a Comment

Увійти за допомогою: