1,438 читачів

Член ОВК розповів про фальсифікації в Білій Церкві

hqdefault (1)

Член ОВК №90 Костянтин Климчук впевнений, що підрахунок голосів у Білій Церкві відбувався з порушеннями, у «свободівця» відібрали перемогу

Про це він висловив окрему думку, яку попросив залучити до підсумкового протоколу.

«Я не погоджуюсь з рішенням ОВК №90 щодо затвердження протоколу про голосування, – йдеться в документі, – оскільки даний протокол складений з порушеннями». Костянтин Климчук переконаний, що перемогу в цьому виборчому окрузі здобув Олександр Марченко. «Кількість голосів, зазначених в підсумковому протоколі, значно відрізняється від голосів, що зафіксовані у дільничних протоколах. Це спотворює результати виборів, та порушує право виборців обирати, а кандидатів – право бути обраними», – заявив Климчук.

У подібних неточностях запевняли і представники штабів ВО «Свобода» та «УДАРу». Відповідно до протокольних даних ДВК, які зносили в штаби спостерігачі опозиційних партій, кількість голосів на користь кандидатів в депутати виглядає наступним чином:
Марченко О.О. – 34 857
Чудновський В.О. – 33 464
Дригало Л.Б. – 12 557
Григоришин Р.М. – 8554

Костянтин Климчук вимагає від ОВК №90 скласти уточнений протокол, який буде відповідати дійсному волевиявленню білоцерківців. «Окрему думку» члена окружної виборчої комісії №90 залучили до підсумкового протоколу та направили в ЦВК.

1351605791

Коментарі

коментарів

Related posts

One Thought to “Член ОВК розповів про фальсифікації в Білій Церкві”

Leave a Comment

Увійти за допомогою: