1,273 читачів

Відверто про війну

13147846_466468336883500_5352344646057055658_o

В бібліотеці №8 відбулася зустріч волонтерів та учасників АТО зі студентами Білоцерківського технолого-економічного коледжу.


На зустріч прийшли волонтери БО “Час змін” Костянтин Климчук, Тетяна Виговська, депутат БМР від “ВО Свобода” Вадим Кошель та демобілізовані бійці ЗСУ Олександр Скрипка та Олексій Титарьов.

Вояки, які ще зовсім нещодавно добре давали лад зброї, виявилися не менш вправними оповідачами. Вони розказали про методику ведення бойових дій, про особливості життя на фронті і про те, як не втратити себе на цій нав’язаній Україні війні.

Волонтери розказали про важливість зв’язку між армією та ЗСУ і про необхідність допомоги солдатам в окопах. Цікавою була розповідь про крайню поїздку з Великодніми подарунками в підрозділи на передову.

Цікавий збіг, але так сталося, що свого часу волонтерська група Час змін” надавала допомогу О. Скрипці і О. Титарьову. Тим приємніше було знову зустрітися бійцям з волонтерами вже в Білій Церкві на цивільному заході.

А родзинкою спілкування стали фото- і відеоматеріали показані бійцями і волонтерами. Там були фрагменти роботи різноманітних систем зброї під час фронтових буднів і волонтерських поїздок.

Добре, що все це відбувається за 700 кілометрів від Білої Церкви, але лячно, що ці постріли лунали ЛИШЕ за 700 кілометрів від нашого міста. Нам потрібно відстояти Україну. На цьому наголошували як воїни так і волонтери.

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: