1,959 читачів

Майстрів спорту серед білоцерківських каратистів побільшало

J0UlicFWNDo

Вчора посвідчення майстра спорту було вручено Руслану Гурському (білоцерківський карате-клуб «Дайтан»), а його одноклубник Едуард Резчік отримав посвідчення кандидата в майстри спорту, виконавши всі необхідні нормативи на фіналі Чемпіонату України по карате за версією JKS, які відбулися ще в травні у Дніпрі.

Нагадуємо, що Дніпровські змагання зібрали учасників з більшості областей України. В кожній категорії здобути спортивне щастя, визнання і нагороду виходило понад двадцять чоловік. Тож досягти успіху було справою нелегкою. Всього в змаганнях взяли участь понад 250 спортсменів.

Команда карате-клубу «Дайтан» з Білої Церкви виступили більш ніж достойно. Вихованці молодого клубу нічим не поступалися майстрам із знаних центрів карате в Україні. Навіть міста-мільйонники можуть позаздрити підготовці білоцерківських спортсменів, тим паче, що карате-клуб «Дайтан» не фінансується з державних коштів.

Особливо відзначилися в Дніпрі Едуард Резчік, який виборов 3 місце в своїй категорії, та Руслан Гурський, що здолав усіх суперників й посів 1 місце. Своїм успіхом спортсмени завдячують тренеру, багаторазовому чемпіону світу Олексію Чижову.

Тож карате – це не лише шлях до самовдосконалення, дисципліни й організованості, але й перемога в спорті, який включено в програму Олімпійських ігор. Сподіваємося, що білоцерківські спортсмени і там займуть місця на подіумі.

Читайте також: РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ОЛІМПІЙСЬКИХ ЧЕМПІОНІВ

Реклама_2016_ 1 гимназия

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: