1,526 читачів

Розпростерті крила поетеси Алли Носовської

14608946_1740850639509032_271350428053904871_o

Так можна сказати про презентацію нової збірки «Час відрощувати крила» талановитої білоцерківської поетеси Алли Носовської в ЗОШ №21.

Підлітки – найвибагливіші критики, тим паче, що сьогодні поезією цікавляться не так багато людей взагалі. Але протягом всього часу презентації, в приміщенні було тихо, так зачарували юні серця почуті вірші.

Книга побачила світ завдяки видавництву «Час змін інформ». Його директор, волонтер і очільник білоцерківської «Молодої Просвіти» Костянтин Климчук розповів про те, як видавництво працює з авторами, про підтримку талановитої молоді й випуск альманаху «Ковток життя», де видрукувані твори молодих авторів.

«Не ховайте свій талант. Будьте лідерами і діліться своїми думками з світом. Сьогоднішній день дає масу приводів для того, щоб описати події, які відбуваються навколо, – сказав просвітянин. – Ми й надалі працюватимемо з молоддю і альманах «Ковток життя» буде відкривати таланти!»

Про поезію Алли Носовської дуже тепло відізвалася завідуюча бібліотеки-філіалу №6 Надія Гаврилова, яка організувала презентацію: «Кожен вірш можна перечитувати по кілька разів і щоразу відчуватимеш нові почуття. Це ознака справжньої поетичної майстерності».

А потім виступила Алла Носовська з розповіддю про початок свого творчого шляху, про попередні збірки і роботу над свіженьким виданням.

Читалися вірші. Не тільки автором і Надією Гавриловою, а й учнями. Вони самі вибрали вірші, які припали до душі й поділилися ними з однолітками. Й по очах школярів було видно, що зустріч не була даремною і поезія спонукає їх до лету. В них точно виростуть в душі крила.


______________________________
З питань організації зустрічей з авторами, придбання/видання книг звертайтесь за телефоном: 097 931 66 47.

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: