1,981 читачів

В Білоцерківській районній бібліотеці презентували книгу Алли Носовської

CB-xgtqJXz8

Це не перша збірка поезії талановитої поетеси. Кілька книжок вже побачили світ, але нинішня «Час відрощувати крила» – особлива.

В ній Алла Носовська постає не юним романтиком, а сформованою особистістю, яка пише вірші, які сповнені метафорами та образами.

Зрісший рівень поетичної майстерності поетеси відмітили члени НСПУ Галина Невінчана (яка стала натхненником видання збірки), Анатолій Гай, Галина Гай.

Композитор і поет Анатолій Кульчицький розказав, що сучасні поети часто губляться в пошуках оригінальної подачі своєї творчості, йдуть хибними шляхами, а Аллі Носовській вдалося в коротких віршах розкрити глибокий сенс природи і почуттів.

Директор видавництва «Час Змін Інформ» Костянтин Климчук сказав про те, що з радістю взявся видати книгу. Вона оптимістична, світла і надихаюча. Під час зустрічі поетеси і видавців з школярами однієї з білоцерківських шкіл, навіть ті, хто зізнавався в байдужості до поезії, через деякий час залюбки декламували вірші зі збірки.

Читайте також: РОЗПРОСТЕРТІ КРИЛА ПОЕТЕСИ АЛЛИ НОСОВСЬКОЇ

Колеги з районної бібліотеки привітали Аллу Носовську з відновленням творчої діяльності, бажали успіху і читали вірші.

А насамкінець презентації було озвучено прохання слухачів рекомендувати збірку «Час відрощувати крила» на здобуття Білоцерківської молодіжної літературно-мистецької премії ім. Вінграновського.
Побажаємо Аллі Носовській успіхів на тернистій літературній ниві.

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: