1,893 читачів

Каратисти клубу «Дайтан» – «зірки» легендарного турніру

mantshirt-1267_front_green.p

Відродження легенди – саме цим епітетом хочеться охарактеризувати подію, яка відбулася напочатку жовтня в Одесі. Найстаріший український турнір «Кубок «Чорного моря», який не проходив з 2012 року, відродився.

Позмагатися за медалі в Одесу приїхали 576 спортсменів з 59 клубів, які представляли 3 країни Європи. Протягом двох днів спортсмени показували свою майстерність у вагових, командних і абсолютних категоріях. На цьому турнірі-легенді яскравими «зірками» були каратисти білоцерківського клубу «Дайтан».

Білоцерківський клуб представляли три спортсмени: Едуард Резчік, Руслан Гурський і Олексій Чижов. Олексій Чижов одночасно є головним тренером команди і президентом клубу. В загальнокомандному заліку білоцерківці посіли 19-те командне місце, але варто врахувати той факт, що наших хлопців було лише троє, а в інших командах чисельність доходила до п’ятдесяти спортсменів, кожен з яких приносив залікові очки.

Зате в індивідуальній майстерності каратисти «Дайтану» показали, що не даремно проливали літри поту на тренуваннях. Едуард Резчік виборов ІІІ місце в куміте серед учасників 14-15 років у ваговій категорії +70. Олексій Чижов – ІІІ місце ката 18+, а Руслан Гурський здобув перемогу в куміте U21 (+84) і виборов 2 місце в куміте 18+ (+84).

Читайте також: МАЙСТРІВ СПОРТУ СЕРЕД БІЛОЦЕРКІВСЬКИХ КАРАТИСТІВ ПОБІЛЬШАЛО

Окремо варто сказати добрі слова про Олексія Чижова. Учасник і переможець багатьох змагань найвищого рівня в Україні та Європі, Олексій Сергійович, незважаючи на молоді роки, підготував спортсменів високого рівня. Звичайно, що в нього були спокуси більше приділити увагу власній підготовці, але честь та інтереси клубу «Дайтан» вищі за свої особисті. Успіхи каратистів з Білої Церкви – це правильно розраховані тренування під керівництвом зрілого майстра. Тож Олексій Чижов не лише вправний спортсмен-чемпіон, а й грамотний тренер.

Приємно, що «Кубок «Чорного моря» відродився. Вдвічі приємно, що білоцерківські спортсмени по-чемпіонськи представили Білу Церкву. Карате – чудовий і мужній вид спорту. Чекаємо медалей з Токійської Олімпіади. Хлопці, віримо в вас!

Читайте також: РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ОЛІМПІЙСЬКИХ ЧЕМПІОНІВ

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: