1,236 читачів

Білоцерківська сумоїстка стала семикратною чемпіонкою України

4Tn6qUbZTQE

Марина Круглова входить до складу збірної України та є лідером у своїх ваговій та віковій категоріях


З 19 по 21 лютого в місті Луцьк проводився відбірковий Чемпіонат України по боротьбі сумо. Брали участь близько 400 учасників з 12 областей. Наша землячка, неодноразова чемпіонка України та Європи, призерка Світу, Марина Круглова у віковій категорії до 21-го року посіла 1 місце. Чемпіонка України виборола шанс ще раз прославити нашу Батьківщину на Чемпіонаті Європи, який пройде в квітні в Білорусі.

Серед жінок в віковій категорії до 23 років наша юна спортсменка в вагових категоріях до 65 та 70 кг посіла 2 та 3 місця.
– Наразі йде посилена підготовка до Чемпіонату Європи, – ділиться планами на майбутнє Марина Круглова, – в цьому році буде багато стартів, де потрібно викластись на 100%, тому що йде боротьба за ліцензію, яка дозволяє наступного року боротись на Всесвітніх іграх. Дякую за фінансову підтримку Білоцерківській федерації боротьби, тренерам Іраклію Ломтадзе, Олександру Васильовичу Мельниченку, Віталію Івановичу Савченку та команді спортклубу “Богатир” за підготовку та підтримку до змагань!

Прес-служба спортклубу “Богатир”

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: