1,545 читачів

Замість того, щоб читати документи міської влади, депутати читають “Вікіпедію”

loEsODDNUIU

… або як Йосіфа Єремієвича хочуть підмінити Лазарем Мойсеєвичем.

Чергову порцію депутатських “перлів” сьогодні довелося вислухати на засіданні депутатської комісії. Серед обговорюваних питань було й дуже дражливе – перейменування вулиць.

Враження перше: депутати досі не знають, що у міської влади залишилося чотири дні, щоб змінити назви вулиць. По друге: почали висловлюватися невдоволені, чому так, а не інакше пропонується назвати вулиці. Так екс-депутат В. Малюк (БЮТ) стверджує, що вулиця Славіна названа на честь археолога Лазаря Славіна, а не більшовика Йосіфа Славіна-Баса, бо так він прочитав у “Вікіпедії”.

Хочеться порадити читати рішення міськвиконкому, де аргументування чорним по білому прописано – на честь Славіна-Баса. Бо у “Вікі” дуже часто пописують невігласи. До речі, саме невігласів “пісочив” екс-депутат Бондаренко (БЮТ). Лупонув, можна сказати, прямо по своїх. Депутатам варто частіше заходити в бібліотеки, спілкуватися з істориками й краєзнавцями, а не захоплюватися читанням чекових книжок і серій “100 лучших…”.

По третє: депутати досі не розуміють (або свідомо не признаються), що перейменування вулиць не тягне за собою зміни в документах на право власності. А депутат А. Король запропонував назвати одну з вулиць на честь олімпійського чемпіона Медведя. Але хай видатний спортсмен ще поживе, з вулицею встигнемо.

Висновок: “совок” міцний і здаватися не хоче, а “русскій мір” цьому аплодує. До того ж сесія відбудеться майже в один день з річницею розстрілу Майдану. От і зафіксуємо на відеокамеру, кому начхати на Небесну Сотню.

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: