1,631 читачів

«Молода Просвіта» розігнала на День Молоді «Поетичну Хвилю» і представила картини талановитої художниці

19667603_1756900167660946_9057702077255126319_o

От і ще на один рік молодь… помолодшала. В цьому жарті є доля жарту. ВООЗ наполягає, щоб вважати людину молодою до досягнення нею 44 років. Ну що ж, більшість не проти якнайдовше бути молодими.

Так і святкування в Білій Церкві Дня Молоді з кожним роком молодшає. Ще десять років тому всі локації вміщувалися на площі Шевченка, а нині там лише один із творчих майданчиків. «Молода Просвіта» активно долучається до святкування, намагаючись дати імпульс молоді до творчості. Вже третій рік поспіль молоді просвітяни підіймають поетичну хвилю і влаштовують посиденьки на «Літературній галявині».

Яскравого сонячного дня свою не менш сонячну поезію дарували Марина Дубовик, Юлія Гребеніченко, Анна Агалієва, Світлана Голоско. Ці талановиті дівчата мають потенціал прославити Білу Церкву на літературній ниві. А от Марина Самусенко і Наталія Миколаєнко точно стануть відомими співачками. Голоси у дівчат неймовірні, а дебют авторської пісні Наталії Миколаєнко «твоє «Кохаю!» зірвав дуже гучні оплески глядачів.

Також «Білоцерківська «Молода Просвіта» познайомила білоцерківців з творчістю молодої художниці Ольги Самойлик. Яскраві барви і цікаві сюжети картин створювали позитивний настрій всім білоцерківцям, які були молоді віком і душею.

«Молодопросвітяни кожного року показують багатогранність і талановитість українців. Минулого року в місті можна було помилуватися виставкою майстра соломоплетіння Лесі Колосенко. І не тільки отримати естетичне задоволення від споглядання, а й самим взяти участь у майстеркласі. А сьогодні можна отримати естетичну насолоду від справжнього живопису. Ви подивіться, які образи, які пейзажі й колористика… Ветерани війни на Сході казали, що якщо подивитися на ці картини через тактичні окуляри, то вони грають новими відтінками фарб. На такий позитивний ефект ми й розраховували», – поділився враженнями керівник організації Костянтин Климчук.

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: