1,582 читачів

Вони чують серцем!

чують

В школі-інтернаті для дітей з вадами слуху вшанували Небесну Сотню і воїнів АТО.

В ці дні тривають урочистості присвячені третій річниці перемоги Революції Гідності. Саме в ці дні пішла на небо Небесна Сотня, розстріляна знавіснілими силовиками. Не забувають про це і в школі-інтернаті для дітей з вадами слуху.

Нам, здоровим людям, буває важко висловити свої почуття і емоції, а дітям, з якими доля була жорстокою, ще важче.

Тим цінніші їхні зусилля і труд педагогів в підготовці заходу. Видно було, що діти хвилюються, адже до них в гості прийшли учасники війни на Сході з батальйону Національної гвардії імені генерала Кульчицького.

Вояки пішли з революційного Майдану на фронт, були нагороджені за мужність орденами і медалями, викликаючи цим повагу у всіх присутніх.

А на сцені діти показали весь свій талант. Це ми можемо повноцінно співати і декламувати, імпровізувати в танці. Вони теж можуть, але прикладають до цього значно більше зусиль. Але вони справилися і їхні танцювальні номери, міні-постановки проймали до найпотаємніших куточків душі.

В свою чергу солдати розповіли про свої ратні справи, а волонтери «Часу змін» про допомогу військовикам і подякували солдатам за героїзм при обороні України.

А наприкінці заходу педагоги й учні передали волонтерам 530 гривень для закупівлі оснащення для української армії.

Чергова поїздка на фронт відбудеться зовсім скоро і кожен ще має час зробити свій внесок в украплення оборони країни. Щоб не бачити, як гинуть товариші, падають гелікоптери, руйнуються міста.
_____________________________
ПРИВАТБАНК 5168 7420 2151 5014 (Климчук Костянтин)
Телефон: 097 931 66 47

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: