1,339 читачів

В “Родинній світлиці” виготовили поробки для воїнів

15675597_1476422649042034_8027748206398346147_o

Бібліотеки Білої Церкви вже давно стали справжніми осередками не лише знань і культури, а й центрами відродження сімейних цінностей. Проект центральної бібліотеки та Станції юних техніків “Родинна світлиця” щотижня збирає дітей і їхніх рідних на цікаві заходи.

Цього разу хвилюючий запах цитрусових і яблук одразу налаштовував, які яскравою гіркою лежали на столі, налаштовував на святковий лад. Миколай мандрує Україною.І яскраве дійство не забарилося.

Спочатку всі присутні переглянули лялькову виставу лялькового театру “Казкарик” бібліотеки для дітей №1, присвячену цьому довгоочікуваному, родинному святу. Але ж розважатися можна не лише пасивно. Тож хлопці й дівчата, їхні батьки й бабусі взялися до корисних і пізнавальних справ.

Хлопці виготовляли листівки, а дівчата шили янголят. І то не просто кпиніли за столом, а брали участь у веселій вікторині й отримували за це солодкі і яскраві призи.

Непомітно минав час… Ось вже з’явилися в руках мили ангели, а в листівках дописувалися побажання солдатам від школярів. Ці поробки волонтерська група “Час змін” Біла Церква. Час змін. Допомога Армії доставить військовим на Східний фронт.
А “Родинна світлиця” рада бачити всіх у себе. Кожного четверга, о 15 годині.

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: