1,637 читачів

Поет Володимир Іванців провів творчу зустріч із бібліотекарями Білоцерківщини

15392764_1769944139933015_528604661007709184_o

Збірка поезії Володимира Іванціва «Поглянь на себе у своїй сльозі» продовжує знаходити шлях до читачів. Так в Білоцерківській районній бібліотеці відбулася творча зустріч поета, публіциста і громадського діяча з бібліотекарями сіл Білоцерківського району.

Саме вони знайомлять відвідувачів книгозбірень з літературними новинками., виховують літературні смаки читачів.

А вірші Володимира Іванціва такі, які можуть задовільнити найвибагливіші смаки. Про це говорили видавець й очільник «Просвіти» Білоцерківщини Костянтин Климчук, член Спілки письменників України, художник Галина Невінчана, знаменитий поет і композитор Анатолій Кульчицький, літератор, просвітянин Петро Савченко.

Та й сам автор збірки розставив акценти у своїй творчості. З неприхованим болем у голосі він познайомив присутніх із циклом «Реквієм», артистично продекламував вірші про молоді літа й наголосив на особливостях перекладу віршів Максиміліана Волошина.

Володимирові Іванціву вдалося осягнути високу поезію геніального поета й художника. Передати відтінки його настрою, роздуми, біль і мрії.
Шанувальникам поезії, та й простим читачам, просто таки рекомендовано до прочитання «Поглянь на себе…». Хоча б для того, щоб відкрити для себе багатство поетичних форм і розмірів. Мистецтву треба вчитися і шліфувати його.

Сам Володимир Іванців працює над собою щоденно. Навіть лікарняна палата перетворилася на робочий кабінет.
Новий цикл пишеться. Слідкуйте за новинами і популяризуйте українську культуру.

Байдужих в залі не було. Поета викупали в аплодисментах, а він, в свою чергу, передав в районну бібліотечну систему свою збірку.

Тож бібліотекарі хутко вишикувалися за автографами. Тепер кожен мешканець Білоцерківщини може напитися з поетичного джерела, наповненого талантом Володимира Іванціва.

Коментарі

коментарів

Related posts

Leave a Comment

Увійти за допомогою: